HOME PAGE

 

 

BESPLATAN CHAT

 

Robna kuca

 

Da biste obogatili svoju web-stranu, pored counter i mailing liste dodajte na nju i chat sobu. Za to vam nije potrebno nikakvo programersko umece. Dovoljno je da iskopirate vasu HTML sifru na svoju web stranicu i sve je gotovo.

Multicity.com

Kao besplatni chat provajder multicity nudi, chat sobe za licne i poslovne potrebe. Takodje sobe mogu biti privatne (treba im lozinka da bi pristupili) i javne. Svoju sobu mozete lako podesiti tako da odgovara vasem sajtu a posle je prijaviti u direktorijum chat.  PREPORUKA!!!

 

irc.ram-page.com

Ovde dobijate besplatnu chat sobu kojoj mozete da pristupate preko vase web-strane ili IRC klijenata. roj korisnika ovog servera se sve vise povecava.

 

planetk.net

Nov besplatni server koji vam omogucava da dodate besplatnu Java chat sobu na vas sajt. Sobu mozete cak i podesiti da se uklapa sa dizajnom vaseg sajta. Sve sto treba da ubacite je script koji vam oni daju u HTML obliku.

 

chatway.com

Takodje novi provajder koji nudi uslugu besplatnog chata. Ovim chatovima mozete pristupiti i preko iRC klijenata, a ako ne znate kako se to radi, mozete da pogledate uputstvo koje se nalazi na istom sajtu.

 

 

 

---WEBMASTER VLADIMIR MRAOVIC---SVA PRAVA ZADRZANA---